topkwaliteit en toch zó voordelig

Leesbril: als beste getest!

Het Belgische TV programma ‘Voor hetzelfde geld’ heeft getest of de ‘goedkopere’ leesbrillen ook daadwerkelijk beter of slechter zijn dan de dure brillen van de opticien. Daarbij werd op drie aspecten getest namelijk: de juiste sterkte, een correcte pupilafstand en de beeldafwijking. 

Lees verder »

Veiligheidswaarschuwing Ballon Helikopter

We hebben geconstateerd dat bij deze ballon helikopter (Artikelnr. 0686.0264) de mogelijkheid bestaat dat de gele rotor door kinderen wordt gebruikt als fluitje. De rotor kan dan in de keel schieten, waardoor het gevaar bestaat op verstikking.
De ballon helikopters zijn verkocht tussen 8 juli 2013 en 28 april 2015 in alle filialen van Wibra.

Lees verder »

Veiligheidswaarschuwing meisjes shirt

We hebben geconstateerd dat het baby meisjes shirt, welke artikelnummer 0440.1741 draagt en dat u op het waslabel aan de binnenzijde van het shirt kunt lezen, niet voldoet aan de veiligheidseisen. De shirts zijn verkocht tussen 8 december 2014 en 2 januari 2015 in alle filialen van Wibra.

 

Lees verder »

Bedankt voor uw vertrouwen!

Via deze weg willen we al onze klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen en het bezoeken van onze winkels. U als klant maakt het voor ons mogelijk om blijvend te werken aan een verrassend assortiment en zoals u gewend bent de allerlaagste prijs. En vanzelfsprekend hopen we u ook in 2015 weer te mogen verwelkomen in één van onze winkels!

Winkelaanvragen
Ook in 2014 hebben we veel verzoeken ontvangen om een winkel te openen in diverse plaatsen. We waarderen dit zeer. Helaas is het voor ons niet mogelijk om aan alle aanvragen gehoor te geven. Hopelijk kunnen we u van dienst zijn in één van onze andere winkels. U kunt uw dichtstbijzijnde Wibra-winkel hier vinden. 

Ontvangt u onze huis-aan-huis folder niet in uw brievenbus? U kunt zich hier aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste koopjes bij Wibra en profiteert u bovendien van exclusieve acties voor nieuwsbrieflezers!Bekijk Archief »


topkwaliteit en toch zó voordelig